3D Lipolyse Laser

Lipolyse laser is een vetverbrandingsmachine dat dmv laserenergie een chemisch signaal in de vetcellen creëert, de opgeslagen triglyceriden afbreekt tot vrije vetzuren en glycerol en deze vrijgeeft via kanalen in de celmembranen.

Experimenteel en klinisch bewijs dat door een golflengte van 940 nm de vetlaag kan worden bereikt en een effectief vet oplost. Met een golflengte van 650 nm kan het lichaam helpen om een systemische lymfe-ontgifting en de bloedcirculatie en het metabolisme te versnellen.
Onafhankelijke klinische onderzoeken hebben aangetoond dat lipo-laser in sommige gevallen vergelijkbaar is met de resultaten bereikt door liposuctie. Ultrasone beelden tonen tot 30% vermindering van de vetlaagdiepte na slechts één behandeling. Aanvullende behandelingen verbeteren de resultaten verder. De resultaten zijn direct na elke behandeling zichtbaar als de inhoud van de vetcellen vrijkomt. Lichte oefeningen na de behandeling kunnen de verwijdering van het vrijkomende vet versnellen.

Door de laserpads op het gewenste lichaamsdeel te plaatsen kan specifiek uit dat gebied vet worden afgebroken en verwijderd.

Waarom soft lipolyse laser?

  • Lipo-laser is een volkomen veilige, niet-invasieve procedure die fantastische inch-verliesresultaten oplevert.
  • Resultaten kunnen worden gezien na slechts één behandeling.
  • Behandelingen kunnen cellulitis verminderen en de huid strakker maken.
  • Geen chirurgische ingreep betekent geen hersteltijd.
  • De behandeling is pijnloos en ontspannend.
  • Geen hongerdieet.
3D Lipolyse Laser vanaf € 75,00

Benieuwd naar alle prijzen? Kijk dan op onze prijslijst.