Botox & Fillers

Cosmetische behandelingen

Om onze klanten een volledig pakket aan te kunnen bieden is Beautycenter Hoofddorp in 2018 een samenwerking gestart met drs. M. Yalaniz, cosmetisch arts. Hij streeft er altijd naar om natuurlijke resultaten te behalen waarbij rekening wordt gehouden met de natuurlijke verhoudingen in uw gezicht. De kunst in dit vak is om verbetering aan te brengen daar waar u dat wenst, zonder dat een ander meteen door zou hebben dat u bent behandeld.

Drs. M. Yalaniz:

” Het intrigeert mij om te zien dat cliënten met subtiele veranderingen in het gezicht, veel beter in hun vel zitten. ”

Tijdens de opleiding geneeskunde aan het VU medisch centrum ontwikkelde ik een ware passie voor de esthetiek. Vooral de minimaal invasieve behandelingen met Botox & Fillers vond ik interessant. Met passie voor het vak en de juiste ervaring kunnen enorm mooie resultaten gerealiseerd worden. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk zonder dat men daarvoor een operatie hoeft te ondergaan.

Na het afstuderen verdiepte ik mezelf in de esthetische geneeskunde, waarbij ik al snel bekend raakte met Botox & Fillers behandelingen. Ik kreeg de kans om trainingen te volgen van het bedrijf Allergan, de grondlegger van Botox & Fillers!
Aangezien ik goed met mijn handen kan werken, had ik ook meteen een klik met het vak. Toen ik bij mijn eerste training zag hoe blij ik mijn model had gemaakt, wist ik het zeker: ik word cosmetisch arts.

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.