IPL / ELOS (E-light)

Bij “Intense Pulsed Light”, welbekend als IPL, werkt de ontharing met intense pulsed light bestraling. Het werkingsprincipe van laser en IPL zijn zeer vergelijkbaar. De laser zendt licht uit op specifieke golflengte terwijl IPL licht in staat om een breed golflengtegebied te bieden. Bij IPL / E-Light methode kan per persoon de instellingen worden aangepast naar wat nodig is voor elk huid- en haar type.

“E-Light” is het volgende niveau van deze technologie, die de voordelen van IPL en radiofrequente (elektromagnetische golven) combineert. Radiofrequente is onafhankelijk van melanine en dus onafhankelijk van het huidtype. Dat betekent dat hiermee de kans om licht grijs en rood haar permanent te verwijderen erg verhoogd is, wat niet haarbaar was met de IPL-technologie alleen.

Hoe werkt het?

Melanine, het pigment wat in het haar en de huid aanwezig is, absorbeert het licht op een specifieke golflengte en warmt op. De warmte van het licht wordt direct verstuurd naar het deel met de meeste pigment, dus het haar en in het specifiek de haarwortel. De haarfollikel wordt vernietigd en kan het haar niet meer teruggroeien. Om de haren volledig te verwijderen zijn er meerdere behandelingen nodig. Deze behandeling heeft tussenpozen nodig van 4-6 weken.

Voor de behandeling

Voor en tussen de behandelingen door zijn diverse ontharingsmethode niet toegestaan. Denk hierbij aan epileren, waxen, harsen en andere vergelijkbare opties waarbij de haren met het haarzakje worden verwijderd. Alleen knippen, scheren en trimmen (tondeuze) zijn toegestaan voor en tussen deze behandelingen. Scheer de behandel plek 1 tot 2 dagen voor de behandeling. Er mag geen stoppel hierbij aanwezig zijn. Maar irritaties van het direct voor de behandeling geschoren plekken kunnen de huid mogelijk beschadigen.

*Maak geen gebruik van lichtgevoelige medicijnen (bijvoorbeeld Antibiotica, St. Janskruid)
*Maak daarnaast ook geen gebruik van de zonnebank of sauna minstens 2 tot 3 weken voor een behandeling.


maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.