Kalknagel laserbehandeling

De meeste mensen zijn wel bekend met de kalknagel en schimmelnagel. Deze termen worden wel regelmatig door elkaar gehaald. Over het algemeen betreft het een schimmelnagel. De schimmelnagels zijn te herkennen aan verdikking in de vervormde en wit verkleurde nagels. Over het algemeen tref je de schimmelnagel aan de teennagels, maar de nagels van de handen kunnen deze schimmel ook bevatten. Schimmelnagels zijn best moeizaam aan te pakken met anti-schimmelcrèmes die regelmatig niet voldoende werken en met veel bijwerkingen komen. Gelukkig zijn Schimmelnagels nu prima te bestrijden met laserbehandelingen.

Hoe gaat een laserbehandeling voor een kalknagel in zijn werk?

De Picolaser werkt met laser en/of licht gecombineerd met radiofrequentie. De energie die daarbij vrij komt verandert in warmte in de nagelplaat. En op deze manier wordt de schimmel in de nagel gedood. Om een mooie gladde en gezonde nagel terug te krijgen
kan er wel een paar maanden overheen gaan. Dit uitgroeien heeft zijn tijd nodig.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om kalknagels te verhelpen?

U moet denken aan minimaal drie behandelingen. De hoeveelheid behandelingen zijn ook afhankelijk van hoeveel nagels behandeld moeten worden en hoe hardnekkig de schimmel in de nagel zit. Het is dus mogelijk dat u meerdere behandelingen nodig zult hebben. Wij plannen de nacontrole graag na 6 maanden omdat het vaak een paar maanden duurt tot uw gezonde nagel terug gegroeid is.

Doet een kalknagel behandeling pijn?

De behandeling kan vervelend aanvoelen als kleine prikjes in uw nagel. Het duurt maar heel even om uw kalknagel te behandelen, natuurlijk afhankelijk van hoeveel nagels er behandeld moeten worden.

Hoe kan ik mijn schimmelnagels thuis het beste verzorgen?

Om de behandeling optimaal aan te laten slaan is het raadzaam om thuis ook een anti-schimmelcrème voor uw voeten en poeder voor uw schoenen te gebruiken. Denkt u daarnaast voor extra hygiëne van uw voeten en omgeving. Zorg ervoor dat uw badkamervloer extra goed schoon is of draag slippers onder de douche. Droog uw voeten en tenen extra goed af na het douchen.

  • Voorzorg: uw behandeling zal het beste werken als uw nagels dun zijn gevijld of gefreesd. Laat dit doen bij een gespecialiseerde pedicure.
  • Nazorg: neem een extra paar schone sokken mee voor na de behandeling. Hou in gedachten dat schimmelnagels uiterst hardnekkig zijn. Zorg er dus voor dat alle omstandigheden zo gunstig mogelijk zijn om de behandeling optimaal te laten verlopen.

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.