High Power Laser – Asclepion

Asclepion technologie

 

 

 

 

 

 

 

Al meer vijf miljoen cliënten hebben een behandeling met de Asclepion lasersystemen ondergaan. De MeDioStar Monolith is als één van de snelste en krachtigste lasersystemen op de markt. Daarnaast is het systeem door testrapporten en strenge Europese normen waaraan hij voldoet, compleet veilig. Verder is deze laser te personaliseren met applicatoren naar keuze.

 

 

Hoe werkt het?

 

 

 

De laser geeft een lichtstraal af aan de huid. De lichtstraal wordt door het melanine (kleurdeeltjes) in de haren geabsorbeerd en omgezet naar warmte-energie. Deze warmte dringt diep door in de haren, tot aan de wortel (papilla). Hier ontstaat er een stolling van eiwitstructuren en zorgt dit ervoor dat de voeding naar de haar stop wordt gezet. Hierdoor valt de haar uit en komt deze niet meer terug. In gemiddeld 6 behandelingen kunnen we tot wel 90% van de actieve haren definitief verwijderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de behandeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor en tussen de behandelingen door zijn diverse ontharingsmethode niet toegestaan. Denk hierbij aan epileren, waxen, harsen en andere vergelijkbare opties waarbij de haren met het haarzakje worden verwijderd. Alleen knippen, scheren en trimmen (tondeuze) zijn toegestaan voor en tussen deze behandelingen. Scheer de behandel plek 1 tot 2 dagen voor de behandeling. Er mag geen stoppel hierbij aanwezig zijn. Maar irritaties van het direct voor de behandeling geschoren plekken kunnen de huid mogelijk beschadigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Maak geen gebruik van lichtgevoelige medicijnen (bijvoorbeeld Antibiotica, St. Janskruid)
*Maak daarnaast ook geen gebruik van de zonnebank of sauna minstens 2 tot 3 weken voor een behandeling.