Mesotherapie

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ‘mesogun’.

Mesotherapie kent slechts een minimale pijnsensatie. Dit komt door de compressor en het computergestuurde apparaat, die ervoor zorgen dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd.

Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een cocktail van o.a. vitamines, aminozuren, mineralen en hyaluronzuur gebruikt. Hierdoor wordt de werking van de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid.

Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren. Ik raad u aan om tussen de 35 en 40 jaar te beginnen met mesotherapie om uw huid zo lang mogelijk in goede conditie te houden.

  • Huidverbetering (80% verbetering van de huid poriën).
  • Hele fijne rimpels vervagen.
  • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging).
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid.

De behandelplaatsen: gezicht, hals, décolleté, handen, lichaam en het haar. Mesotherapie biedt u een veilige en betrouwbare mesotherapie behandeling.

Het kan enkel of als kuur van 3 tot 6 behandeling worden ingezet. Het verlengt het resultaat van de anti-rimpel behandelingen (met en zonder fillers) en de natuurlijke facelift sterk.

Mesotherapie 
Meso lipo €83,-
Meso cellulite behandeling €79,-
Meso cellulite behandeling
(3 behandelingen)
€209,-
Meso cellulite behandeling
(6 behandelingen)
€399,-

Benieuwd naar alle prijzen? Kijk dan op onze prijslijst.