Acne behandeling

Acne is een huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Acne kent diverse vormen.

  • De meest voorkomende vorm is acne vulgaris die vooral in het gezicht, rug en of borst voorkomt. Deze vorm wordt vooral aangestuurd door hormonen en aanmaak van overtollig talg. Talg, huidschilfers en bacteriën kunnen uiteindelijk verstopping en ontsteking van de talgkliertjes geven.
  • Een andere vorm is acne ectopica / inversa / Hidradenitis suppurativa. Dit betreft een chronische ontsteking van de haarzakjes vooral in de oksels of liezen.
  • Een ernstige vorm van acne (conglobata) begint vaak rond puberteit en kan de aandoening tot zeker rond het 40 ste jaar aanhouden. Deze ook hormonale vorm van acne kan als gevolg van de lange ziekteduur en de hevige ontstekingen later diepe ernstig ontsierde littekens (diepe putjes) veroorzaken. Maar natuurlijk kunnen andere vormen van acne ook littekens achterlaten. Helaas kunnen acne littekens niet zomaar uit zichtzelf verdwijnen.

Oorzaken acne

De oorzaken van acne kunnen erg uiteenlopen. Vaak zijn ze gerelateerd aan hormonen, genen, stress en omgevingsfactoren. Deze resulteren vaak in overtollig aanmaak van talg, verdikte huid, verstoppingen in de poriën en de ontstekingen van de talgklieren.

Acne behandeling

Onze acne behandelingen worden vanuit diverse focussen (verdikte huid, verstoppingen en littekens) opgesteld. Onze specialisten kunnen in een intakegesprek een persoonlijk behandelplan met u samenstellen gebaseerd op wat uw huid nodig heeft voor uw type acne of eventuele littekens.

Acne behandeling basis

De specialist zal uw huid reinigen met de Clear start lijn van Dermalogica en verwijdert de onzuiverheden met behulp van een speciale techniek. Daarnaast zult u adviezen ontvangen om uw huid zo goed mogelijk te verzorgen.

Medische laser behandeling

De medische Picolaser kan u helpen bij het aanpakken van diverse huidproblemen zoals acne littekens, rode vlekjes en donkere plekken die door de acne zijn ontstaan. De laser werkt door fijne gaatjes in de huid te maken die dan weer worden opgevuld met nieuw
huidweefsel. Acne littekens worden op deze manier vanuit de bodem opgevuld en worden veel minder zichtbaar of verdwijnen zelfs. Ook vervaagt deze laserbehandeling de rode plekjes en pigmentvlekken.

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.