Carbon Laser Facial

Beauty Center Hoofddorp biedt nu ook de Carbon Laser Peeling aan, deze techniek behoort tot de laatste trens, bekend bij de meeste als behandelingen voor de BN’ers en de sterren uit Hollywood. De resultaten van deze behandeling zijn werkelijk verbluffend. De Carbon Laser Facial geeft de huid een enorme boost. Deze behandeling wordt vooral aangeraden voor huidversteviging, het behandelen van een vettere huid en het verminderen van grove of verstopte poriën

Deze behandeling is ook geschikt in de zomermaanden dus liefhebbers kunnen de Carbon Laser Peeling het hele jaar door ondergaan zonder een zomer stop. Het voordeel van een behandeling in de zomer is dat de poriën vaker verstopt raken door het gebruik van de zonnecrèmes. De zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt hierbij voor een grondige reiniging van de huid.

Wat doet het precies

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel van mineralen en vitaminen) deze zuivert de bovenste huidlaag en zorgt voor een verstevigende werking. De Q-Switch ND Yag Laser richt zich juist op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door en dat zorgt ervoor dat de collageen productie uiterst zal verbeteren en de talgproductie duidelijk zal verminderen. De combinatie van deze twee facetten zorgt voor een verbluffend resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger wordt en de fijne lijnen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling ook zeer effectief in te zetten bij een vettere en ontstekingsgevoelige (acne) huid. Deze zorgt voor het regulieren van talg afscheiding.

De behandeling

De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. Hierop volgend wordt de Carbon peeling aangebracht. Dit medisch carbon mengsel vol voedende mineralen en vitaminen laten we ongeveer 5 minuten intrekken. Hierna wordt de peeling met de laser verwijderd. Door de warmte van de laser verdampt het Carbon en kan zo de huid gezuiverd worden van onzuiverheden en de dode huidcellen. Deze behandeling helpt de huid een prachtig egale teint te krijgen en onzuiverheden te verminderen.

Deze behandeling volledig pijnloos is en je hebt geen hersteltijd.

Voor wie geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor zowel de jeugdige als rijpere huid en is toe te passen op ieder type huid en huidskleur.

Behandelkuur

U zult bij 1 behandeling al een zichtbaar resultaat zien maar voor een optimaal effect wordt een kuur van 6 behandelingen aangeraden. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 weken.


maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.