PRO calm 60-minuts

versterkt de gevoelige huidPro Calm richt zich op een reeks van gevoelige huidaandoeningen, waaronder eczeem, rosacea, psoriasis, zichtbare roodheid en droogheid. Kalmerende plantaardige werkstoffen kalmeren de huid terwijl lymfedrainage en drukpuntmassage helpen om een gestrest zenuwstelsel te kalmeren. Lichttherapie helpt om roodheid verder te verminderen, terwijl doelgerichte behandelingen gaan hydrateren, balanceren en de huidbarrière herstellen voor minder roodheid en een rustigere huid.

Fase 1 = Verzacht + Kalmeer

Om de klant te kalmeren en voor te bereiden begint u de service met het creëren van een ontspannen omgeving met een diepe ademhaling. Breng 1 druppel soothing additive aan op uw handen voor aroma therapeutische voordelen. Laat de klant diep inademen en uitademen.

- Begin met het stimuleren van de nervus vagus door drukpunten achter het oor te masseren. Gebruik beide handen tegelijk en plaats alle vier de vingerkootjes achter elk oor op de hoofdhuid en masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen. Ga door met deze techniek achter het oor en werk van boven naar beneden om angst en stress te verminderen en ontspanning te bevorderen met een gevoel van kalmte.

- Eindig met een zacht druk op de schouders en in het achterhoofdsgat.

Dubbele reiniging:

1. Ultracalming cleanser

2. Face Mapping- *bespreek de mogelijke Touch Therapies met je klant

3.UltraCalming cleanser (verwijder met een vochtig doekje)Pro Tip: Als de huid zeer gevoelig is, spray de huid dan extra met ultracalming mist na het reinigen of tijdens de behandeling.extra calmeren door ultra caliming mist

Exfoliatie: (optioneel indien de huid het aankan) niet geschikt bij hevige ontstekingen.

1.2.  Mix daily milk microfoliant in een bakje met water tot een schuimige massa. Voeg een paar druppels calming botanical mixer toe.Op de huid aanbrengen met een kwastje en zachtjes inmasseren. Verwijderen met vochtige esthetische doekjes of compres.

Fase 2 Versterk + Herstel

Deep treatment

1. Breng het ultracalming serum concentraat aan en maak vervolgens gebruik van apparatuur-Gebruik specifieke iontoforese om de actieve werkstoffen in te sluizen.

- Of plaats een combinatie LED licht aan over het serum om herstel te bevorderen.(kies bij deze optie voor een lichtdoorlaatbare combi - maskers)

- Power down: Bij overmatige warmte in de huid kies je voor koele stenen of koele jade roller over het ser

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.