HIFU / ULTRA SOUND

Wat is HIFU?

Hifu is een niet-invasieve behandeling om de huid van bijvoorbeeld de hals, het decolleté, de wenkbrauwlijn en de onderkant van de kin of kaaklijn te liften. Het is een Ultrasound methode die de productie van collageen en elastine diep in de huid stimuleert. Deze behandeling heeft geen hersteltijd.

Hoe werkt HIFU?

Gedurende het verouderingsproces zal het collageen in de huid verminderen en wordt elastine geleidelijk aan afgebroken, waardoor de huid zijn elasticiteit verliest en dus slapper wordt.

In tegenstelling tot lasers en radiofrequentie, die de huid van buiten naar binnen dringt, werkt HIFU van binnen naar buiten om de huid op een niet-invasieve manier te liften en te verstrakken. HIFU methode beschadigt dus het huidoppervlak niet want het systeem levert microgefocuste ultra sound energie af op diepten tot 4,5 mm. Hier gaat het om dezelfde lagen als waarop een chirurgische facelift werkt. De huid reageert op deze energie door aanmaak van nieuw collageen en de elastine hierin wordt gestimuleerd.

Voor wie is HIFU?

HIFU is uiterst geschikt voor mensen met een huid die er minder stevig uitziet of aanvoelt. Een verlaagde wenkbrauwlijn, slappe kaaklijn, losse huid in de hals, of rimpels op het decolleté zijn allemaal tekenen van huidverslapping. HIFU heeft niet tot doel om dezelfde resultaten te bereiken als een invasieve chirurgische ingreep. Maar is een prachtige en niet invasieve alternatief.

Wat voel ik na een behandeling van gelaat en/of hals?

De eerste dagen na de behandeling van het gelaat en/of de hals merkt u vaak enige lifting, een verstevigd gevoel en opvulling van de fijne lijntjes. Hoewel dit onmiddellijke “opgevuld” gevoel tijdelijk kan zijn, wijst het erop dat het gunstig proces van de collageen in gang is gezet. Het liften van de wenkbrauwlijn, de hals en de onderkant van de kin neemt geleidelijk toe tijdens de volgende maanden.

Wat voel ik na een behandeling van het decolleté?

Na één behandeling van het decolleté is het collageenontwikkelingsproces in gang gezet en binnen negentig dagen kunnen de fijne lijntjes en rimpels op het decolleté gladder zijn. De verbetering kan nog blijven toenemen tot zes maanden na de behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Na twee tot drie maanden zijn de resultaten te zien van een gelifte en strakkere huid. Dit zal u een strakkere blik en een veel jeugdigere uitstraling geven. De resultaten kunnen nog toenemen tot zes maanden en kan zelfs meer dan een jaar na de behandeling aanhouden. De resultaten zijn zoals bij meerdere behandelingen uiteenlopend bij diverse mensen met ieder een unieke huid.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. De meeste mensen beschrijven het gevoel tijdens de behandeling als lichte prikkeling of een gevoel van warmte onder de huid.

Is de behandeling veilig?

Wetenschappelijk klinisch onderzoek heeft de veiligheid van deze therapeutische behandeling aangetoond. Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan vijftig jaar gebruikt bij onder andere het volgen van de zwangerschap.

Waar moet ik op letten?

Tijdens het consult voor de behandeling zijn er een aantal contra-indicaties waar opgelet wordt.

  • Zwangerschap/ Borstvoeding
  • Hart-en vaatziekten, diabetes en hyperthyreoïdie
  • Kanker
  • Metalen in het behandel gebied
  • Gebieden met open wonden

  • Injecties van botox en fillers in de afgelopen 6 maanden
  • Prothese gevulde gebieden
  • Laser of IPL behandeling <1 maanden

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.