Skinpen

De Dermapen is zeer effectief bij behandeling van littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes/rimpels. Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en vrijwel alle huidtypen. De Dermapen werkt met kleine naaldjes, die vibrerend kleine schadekolommen in de huid maken. Deze “schade” stimuleert de huid om nieuwe colageen en elastinevezels aan te maken, waardoor de huid van binnenuit natuurlijk wordt geherstructureerd.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Als uw huid na een week is hersteld, is verbetering van mogelijke (acne) littekens en/of fijne lijntjes in het behandelgebied duidelijk zichtbaar. Tot 6 maanden na de laatste behandeling is de productie van collageen- en elastinevezels nog volop actief waardoor de huid verbetering aan blijft tonen. Daarna stabiliseert het resultaat.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling begint de verdovende crème uit te werken. Dan kunt u enige zwelling of warmte van uw huid opmerken, de huid kan iets geschaafd aanvoelen. De eerste 4 dagen na de behandeling kan uw huid gezwollen en rood uit zien als gevolg van uw herstelproces en ongeveer 2 weken iets rozer of donkerder lijken. U zult wellicht opmerken dat uw huid na enkele dagen kan gaan vervellen en blauwe plekken behoren ook tot de mogelijkheden. Deze bovengenoemde reacties kunnen gecamoufleerd worden met Lycogel, indien gewenst kan uw specialist u hierover adviseren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

U mag uw volgende behandeling na twee tot vier weken inplannen. De hoeveelheid nodige behandelingen zijn vooral afhankelijk van de mate van uw indicatie. Gemiddeld adviseren wij 3 tot 6 behandelingen.

Welke huidproblemen zijn met de Dermapen aan te pakken?

Rimpels, pigmentatie en littekens zijn te behandelen met deze behandeling.

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.