Tattoo verwijderen

Er zijn al jaren vele methoden beschikbaar voor het verwijderen van tatoeages zoals huidtransplantaties, chirurgische ingrepen etc, maar deze kwamen met diverse problemen zoals littekenvorming. Met behulp van laser technologie, ontwikkeld door de experts in de wetenschap, is er een nieuwe methode die nu ook beschikbaar is in de schoonheidsindustrie.

De behandeling

Tatoeages zijn opgebouwd uit groepjes kleur pigment verspreid door de onderste laag van de huid. De inkt moleculen zijn ingekapseld met collageen. Hierdoor is het niet mogelijk dat het lichaam zelf de inkt afbreekt. De lasers waar wij mee werken breken de collageen kapsels onder de huid. De kleur pigmenten breken daarna in kleine stukjes. Na de behandeling kan het lichaam op een natuurlijke manier de kleine deeltjes afbreken en afvoeren. Hiervoor heeft het lichaam enkele weken nodig. In tegenstelling tot het verleden blijven er nu geen littekens meer achter.

Wij hebben de Picolaser (1064nm,532nm,755nm,1320nm)

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om de tatoeage goed vet te houden met een bodylotion. Net zoals bij het zetten van de tatoeage, is krabben aan eventuele korstjes niet raadzaam. Dit kan littekens veroorzaken. Zorg er voor dat u gedurende de gehele behandeling niet met de tatoeage in de zon komt of gebruik een zonnebrandcrème met factor 30 of hoger. Afhankelijk van de tatoeage zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om de tatoeage volledig te laten verdwijnen.

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.