Picolaser

Hoe werkt PicoLaser?

PicoLaser werkt door krachtige laserpulsen uit te zenden die worden geabsorbeerd door het overtollige pigment in de huid. Deze geabsorbeerde energie breekt de pigmentdeeltjes in kleine, fijnere fragmenten, waardoor het lichaam deze gemakkelijker kan verwijderen. Dit resulteert in een geleidelijke vervaging of volledige verwijdering van pigmentvlekken.

 

Voordelen van PicoLaser voor pigmentvlekken:

l Minimale bijwerkingen: PicoLaser is mild voor de huid en veroorzaakt over het algemeen weinig tot geen bijwerkingen. U kunt uw dagelijkse activiteiten meestal direct na de behandeling hervatten.

 

l Snelle resultaten: Veel mensen ervaren al na enkele behandelingen merkbare verbeteringen in de helderheid en egale teint van hun huid.

 

l Veelzijdigheid: PicoLaser is geschikt voor verschillende soorten pigmentvlekken, waaronder ouderdomsvlekken, sproeten, melasma en post-inflammatoire hyperpigmentatie.

 De PicoLaser is niet alleen voor pigmentvlekken, maar ook voor tattoo verwijdering!

Naast het verminderen van pigmentvlekken, biedt PicoLaser ook een effectieve oplossing voor tattoo verwijdering. Dankzij de ultrakorte pulsduur van de laserstralen kan PicoLaser doordringen in de diepe lagen van de huid, waar het de tattoo-inkt in kleine deeltjes afbreekt. Dit maakt tattoo verwijdering sneller en efficiënter dan ooit tevoren.

 

Met PicoLaser kunt u afscheid nemen van ongewenste tatoeages, ongeacht de grootte, kleur of leeftijd van de tattoo. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een tattoo-vrije huid, zodat u met vertrouwen kunt pronken met uw nieuwe look. Neem contact met ons op voor meer informatie over PicoLaser tattoo verwijdering en plan vandaag nog uw consultatie

Waarom kiezen voor PicoLaser bij ons?

Bij onze kliniek zijn we trots op onze deskundige medische professionals en geavanceerde technologie. We streven ernaar om u een veilige en effectieve behandeling te bieden, aangepast aan uw individuele behoeften en huidtype. Onze toegewijde team zal samen met u werken aan een behandelplan dat uw huidtransformatie doelstellingen zal helpen bereiken.

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.