PRO clear 60


JOUW PROFESSIONELE ACNE TREATMENTOAR

Acne komt in vele vormen en dat is de reden dat onze PRO clear een service is die volledig op maat kan worden gemaakt. Het begint met een professionele huidexpert die de oorzaken en triggers van acne beoordeelt en het type acne evalueert om een op maat gemaakte, gepersonaliseerde behandeling te creëren die helpt om de huid te zuiveren en te verhelderen voor een frisse en zuivere uitstraling.

Menu omschrijving

Een grondige, zuiverende gelaatsbehandeling pakt alle soorten acne aan. Of de huid nu verstopt zit met mee-eters of actieve puistjes vertoont, PRO clear is het antwoord. Een professionele huidexpert beoordeelt eerst de mate van onzuiverheden en ontstekingen en past vervolgens de behandeling aan. Deze professionele behandeling brengt de verstopte huid in balans en vermindert en kalmeert ontstekingen met behulp van professionele werkstoffen en kalmerende technieken.

Hoe het werkt:

 • Huid Verzachting
  Reinigen, boosten en exfoliërenmulti
 • Zuiverende extracties
  activescaling gelniacinamideionactive serum
 • Kalmeer + behandeling
  met PRO serums maskers
Behandelvoordelen;
 • Zuivere huid - vrij van puistjes en mee-eters.
 • Kalme huid met een zichtbare vermindering van ontstekingen.
 • Evenwichtige en gehydrateerde huid.
maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.