CO2 Fractional Laser

Wat is een CO2-laser?

Een CO2-laser, of koolstofdioxidelaser, is een medisch hulpmiddel dat gebruikmaakt van geconcentreerde lichtenergie om de huid te verbeteren. Deze laser zendt licht uit in het infraroodbereik, dat wordt geabsorbeerd door watermoleculen in de huid. Hierdoor ontstaat een gecontroleerde verwarming die pigmentvlekken, littekenweefsel kan verwijderen en de productie van nieuw collageen kan stimuleren.

 

Effectieve Verwijdering van Pigmentvlekken met CO2 Laserbehandeling

De CO2-laserbehandeling is ideal om pigmentvlekken te verwijderen. Pigmentvlekken, ook wel bekend als ouderdomsvlekken of hyperpigmentatie, kunnen ongewenste tekenen van veroudering en huidproblemen zijn. De CO2-lasertechnologie een effectieve en bewezen oplossing voor het verminderen of elimineren van deze vlekken.

 

Hoe Werkt Het?

CO2-laserbehandeling voor pigmentvlekken maakt gebruik van de precisie en kracht van een koolstofdioxidelaser om de pigmentatie in de huid te verminderen. Hier is hoe het proces over het algemeen werkt:

 

 

Resultaten: Na de behandeling zal uw huid enkele dagen tot een week nodig hebben om te herstellen. Gedurende deze tijd kunnen de pigmentvlekken donkerder worden en beginnen af te schilferen. Naarmate de huid geneest, zal de pigmentatie verminderen en zal een egaler en stralender huidoppervlak tevoorschijn komen.

 

Voordelen van CO2 Laserbehandeling voor Pigmentvlekken

l Hoge Effectiviteit: CO2-lasers staan bekend om hun effectiviteit bij het verminderen van pigmentvlekken, zelfs bij hardnekkige gevallen.

l Minder Risico op Littekens: In vergelijking met sommige andere behandelmethoden is het risico op littekenvorming relatief laag.

l Minimale Downtime: Hoewel er enige hersteltijd nodig is, is deze doorgaans korter dan bij andere behandelingen zoals chemische peelings.

 

Hoe werkt de CO2-laser voor littekens?

De CO2-laser wordt gebruikt om littekens te behandelen door gecontroleerde microscopische gaatjes in de huid te creëren. Dit proces staat bekend als fractionele ablatieve huidvernieuwing. De laser verwijdert dunne lagen beschadigde huid, terwijl de omringende huid intact blijft. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam en bevordert de groei van gezond weefsel.

 

Voordelen van CO2-laserbehandeling voor littekens:

 

l Littekenvermindering: CO2-laserbehandeling kan littekens aanzienlijk verminderen, waardoor ze minder opvallen en de huid egaler wordt.

l Verbetering van de huidtextuur: Na de behandeling kan de huid gladder en zachter aanvoelen.

 

l Stimulatie van collageenproductie: De laser stimuleert de productie van collageen, wat helpt om de huid steviger en jonger te maken.

 

l Minimale hersteltijd: In vergelijking met sommige andere littekenbehandelingen is de hersteltijd na een CO2-laserbehandeling over het algemeen korter.

 

Bij welke littekens is CO2-laserbehandeling geschikt?

CO2-laserbehandeling is effectief voor verschillende soorten littekens, waaronder acne littekens, chirurgische littekens en littekens als gevolg van letsel. De behandeling kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de patiënt.

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.