Laser ontharing

Wij bieden u de DEFINITIEVE oplossing voor ongewenst haargroei! Door middel van laserontharing verwijderen wij uw ongewenste haartjes permanent van uw gezicht en lichaam. De behandelmethode door middel van de Diode laser is ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop van de Diode laser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de Diode laserenergie.

Het haar groeit in 3 verschillende fases:

  • De anagene fase: de groeifase.
  • De katagene fase: de haargroei en pigmentvorming komt tot stilstand en de haar wordt slechts boven de haarfollikel uitgeschoven.
  • De telogene fase: De telogene fase is de rustfase. Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in de anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Laserontharing zorgt voor effectieve verwijdering van de ongewenste haartjes. Hiervoor is het wel van belang dat de haren wel donker en dik genoeg zijn. Deze haarzakjes beschadigen definitief en zullen dus permanent verdwijnen. U zult wel merken dat uw ongewenste haren na iedere behandeling steeds minder worden. De haartjes die met de laser behandeld zijn zullen definitief beschadigen en niet meer terug groeien. In de loop der jaren is het wel mogelijk dat u een aantal nieuwe behandelingen nodig zult hebben als er door hormonale veranderingen een aantal nieuwe haren opnieuw ontwikkeld zijn. Dit zijn dus niet de haarzakjes die al verdwenen waren maar nieuw ontwikkelde haarzakjes. Maar gelukkig zijn deze prima te behandelen.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Door de warmte die in de huid vrijkomt, kan uw huid na de behandeling wat rood, gevoelig, warm of gezwollen aanvoelen. Deze reacties zijn vaak niet pijnlijk en zullen binnen een paar uur wegtrekken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er 10 tot 15 behandelingen nodig omdat haren altijd in verschillende fases groeien en dus nooit in een keer behandeld kunnen worden. De hoeveelheid behandelingen die nodig zijn is vooral afhankelijk van de huidskleur, haarkleur, dikte van de haren de locatie waar de haren zich bevinden. Elke vervolgbehandeling is mogelijk na 6 tot 8 weken en deze kunnen direct na de behandeling ingepland worden bij onze specialisten.

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.