Hydrofacial- Microdermabrasie

Microdermabrasie is een peeling met behulp van hele fijne kristallen die de dode huidcellen afschuren, dit wordt ook wel een mechanische peeling genoemd, u kunt het ook zien als polijsten van uw huid. Een microdermabrasie behandeling is een stimulance voor de celvernieuwing en verbetert de bloedcirculatie enorm. Bent u ontevreden over de staat van uw huid? Oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Bij Beautycenter Hoofddorp kunt u terecht voor duidelijk zichtbare huidverbetering onder andere door middel van een professionele microdermabrasie behandeling passend bij elk huidtypen en alle leeftijden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Direct na uw behandeling zult u duidelijk verschil opmerken. Uw huid voelt beter aan, is veel beter doorbloed en veel gladder en stralender. Het uiteindelijke resultaat is na een aantal weken zichtbaar.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

De huidreacties kunnen uiteenlopend zijn. U kunt direct na uw behandeling lichte zwelling of roodheid aantreffen. Deze huidreacties trekken vaak na een aantal uur weg. Onze specialisten kunnen u adviseren over de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Indien gewenst mag u uw huid daarmee camoufleren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Na elke microdermabrasie behandeling zult u resultaten zien. Afhankelijk van uw indicatie en wensen zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig voor een gewenst resultaat. Een vervolgbehandeling is mogelijk na 2 tot 4 weken. Na de persoonlijk op uw huid afgestemde kuur kunt u indien gewenst ook uw onderhoudsbehandelingen inplannen bij uw specialist.

maak een afspraak
Plan jouw behandeking

Maak een afspraak

maak uw reservering

Wat kan je van ons verwachten

Onze Beloftes
Tick Icon

Stralende Resultaten

Wij garanderen verbluffende resultaten - van heldere huid tot vlekkeloze nagels. Jouw schoonheid is onze prioriteit.
Testimonial Rating

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven over de juiste behandelingen en verzorging die het beste bij jouw behoeften passen.
Tick Icon

Vertrouwde Ervaring

Met jarenlange ervaring en tevreden klanten hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor jouw schoonheidsbehoeften.
Tick Icon

Maatwerk Aanpak

Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom stellen we behandelingen samen die specifiek op jouw unieke behoeften en doelen zijn afgestemd.
Tick Icon

Comfortabele Zorg

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Wij zorgen voor een ontspannen en zorgzame omgeving tijdens elke behandeling, of het nu gaat om laser, huidverzorging, of nagelbehandelingen.
Tick Icon

Innovatie in Technologie:

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de beauty-industrie, zodat we je de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.