Over ons

Bij Beautycenter Hoofddorp werken alleen gediplomeerde schoonheidsspecialiste die een erkende opleiding hebben afgerond. Alleen professionals met de juiste kwaliteiten behandelen jou in de salon. Sinds 2015 zijn wij geopend in Hoofddorp en uitgegroeid tot een luxe en professionele schoonheidssalon. Bij ons kan je terecht voor al je schoonheidsbehandelingen, cosmetische behandelingen en altijd voor een vrijblijvend advies.

> Onze behandelingen
> Cosmetisch arts

Wij werken in de salon met de producten van Dermalogica en Revitacare. Waarom? Dat leggen wij hieronder graag even voor je uit. Lees hier meer over onze merken:

Dermalogica

 

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.

“Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid”

Revitacare

 

Geïnspireerd door de natuur, vervaardigt Revitacare zeer uitgewerkte formules die zijn ontworpen om de zichtbare huidverouderingseffecten in de esthetische geneeskunde en cosmetica te voorkomen en te corrigeren. Deze oplossingen combineren hyaluronzuur, dat van nature in de huid wordt aangetroffen, met een specifiek verjongingscomplex. Met als missie is om toegang te geven tot natuurlijke schoonheid voor elk huidtype.

“Schoonheid begint met de kwaliteit van de huid”